Nisan Ayına Özel Kampanya!

Coworking Space Alanları Tercih Etmemizin 5 Nedeni

Sanal Ofis Nedir

Dünyadan coworking space olarak yayılan ve birçok değişik disiplinde çalışan insanları bir araya toplayan paylaşımlı ofis alanları size üretkenliğinizi arttırmanın yanı sıra çok daha güzel faydalar sağlayacak. Onlardan bazıları işte tam olarak bu yazıda! Keyifli okumalar.

1. NETWORKİNG İMKANI

Paylaşımlı ofis alanlarını kullanmanızın en önemli faydalarından birisi network kurmanızdır. Ofis olarak kullandığınız evinizden çıkmanız, size yeni müşterilere ulaşma imkanı sağlayacaktır. Diğer freelancer çalışan insanlar ile bir araya gelmeniz, yeni işbirlikleri kurmak açısından çok büyük şans yaratacaktır. Böylelikle sunduğunuz hizmetinizi daha çok insana tanıtma ve bu sayede daha fazla iş yapma olanağı bulabilirsiniz.

2. ÖZEL OLARAK TASARLANMIŞ EMLAK MEKANLARI YARATICILIĞINIZI ARTIRACAK

Her gün ki rutininiz ve  çalıştığınız alan yaratıcılığı etkileyen en önemli faktörlerdendir. Güzel ve modern bir ofis alanı sizin yaratıcı düşünme gücünüzü artıracak, iyi seçilmiş renkler, rahat bir ortam ve motivasyonu kırmayan aydınlatma düzeni ile çok iyi işlere imza atacaksınız.

3. BAŞARI İÇİN CESARETLENDİRİLMİŞ HİSSEDECEKSİNİZ

Yalnız çalışırken, bazı zamanlar motive olarak kalmak oldukça zordur. Bunun nedenlerinden birisi de iyi bir partner ya da bize akıl verecek birinin olmayışıdır. Coworking alanlarında çalışırken, aradığınız/danışacağınız insanı bulmak çok daha kolay olacaktır. Hatta kendinize günün yarım saatinde beyin fırtınaları yapan bir ekip dahi kurabilirsiniz.

4. ARADIĞINIZ İŞ ORTAĞINI BULABİLİRSİNİZ

Coworking konseptine uygun ofislerde, iş hayatının değişik alanlarından değişik işler yapan ya da networkü çok daha geniş insanlarla tanışma, ve onların yaptığı işler hakkında sohbet etme fırsatı bulabilirsiniz. Bu konuştuğunuz kişiler herhangi bir developer, designer, pazarlama uzmanı veya çok değişik iş kollarından gelen insanlar olabilir. Yaptığınız işe nazaran kendinize uygun ekip arkadaşınızı ya da ortağınızı bu tarz alanlarda çalışarak bulmak çok şaşırtıcı değil!

5. ÜRETKENLİK DİĞER HER TÜRLÜ MALİYETİNDE ÜSTÜNDE

Evden çalışma ile kıyaslandığında bu tarz bir çalışma alanı kiralmak elbette size ekstra maliyetlere yol açacaktır. Fakat siz daha fazla üretken olduğunuzda kazanacağınız paralar, bu ödemiş olduğunuz ekstra maliyetlerinde üstünde olacak ve kariyerinize doğru yatırımlar yaparak yola devam edeceksiniz.

Hem evden çalışırken harcadığınız ekstra zamanları da göz önünde bulundurursak, coworking spaceler size disiplinli ve yaptığınız işe odaklı ilerlemenize ve harcadığınız zamanın kontrol gücünün siz de olmasına olanak sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir