Nisan Ayına Özel Kampanya!

Sanal Ofis Tercih Etmenize 5 Neden

Sanal Ofis Tercih Etmenize 5 Neden

“Yetenek havuzunda fırsatlar için çığlık atan sınırsız erişime sahip olduğunuzda, neden işinizi birkaç kişinin fikirleriyle sınırlandırasınız ki?
Günümüzde iş terimi yeniden tanımlandı ve şekil değiştirdi. İş, monoton olarak yaptığın ve her gün gidip geleceğin bir ‘süreç’ değil, yeteneklerinle birlikte fırsatları değerlendirebileceğin, yeni teknolojiler üretebileceğin ve hatta yeni kapılar aralamanı sağlayacak süregelen bir yol.

Yeni bir girişimci iseniz, küçük bir firmada çalışıyorsanız veya fiziksel alana yapacağınız büyük yatırımlardan endişe ediyorsanız, işte size  sanal ofisi doğru çözüm olarak görmenin birkaç nedeni!
Sanal ofisler iş dünyasında nispeten yeni bir konsept, ancak işinizi bir sonraki seviyeye taşımak için aradığınız jokeriniz olabilir.

1. Tasarruf

Sanal ofis kurulmasında ilk yatırıma ihtiyaç duyulur fakat bu fiziksel bir ofis alanı için yapacağınız sözleşmede ödeyeceğiniz depozito ya da farklı masraflarınızla karşılaştırıldığında çok daha düşük maliyetli olacaktır.
Çalışanlarınızın işlerini uzaktan yürütüyor olması sizi birçok masraftan kurtararak iş verimliliğinizin artmasına odaklandıracaktır. Sanal ofisler artık yalnızca küçük firmalar için bir çözüm değil daha büyük işletmeler için de, şubelerini yaymak adına güzel bir alternatif halini almıştır.

2. Daha Kolay Çoklu Görev

Sanal bir ofise sahip olmanın tam anlamıyla, birçok işi aynı anda yerine getirme konusunda işinize yardımcı olmaktadır. Sanal ofis hizmet sağlayıcılarının çoğunluğu, posta yönlendirme/alma, toplantı alanı sağlama, çağrı cevaplama hizmetleri, sanal resepsiyonistler ve müşteri hizmetleri gibi hizmetleri sağlar.
Bu hizmetler küçük işletmelerin hayatını kurtaran yardımlar olarak karşımıza çıkar. İnsanlar profesyonel çabalarınızı sanal olarak yönetirken, siz derin bir nefes alarak rahatlayın ve sakince gelecek stratejilerinizi hazırlayın.

3. Artan Verimlilik

Çoğu insan, sevmediği insanlarla birlikte çalıştıktan sonra ortaya çıkan dramlardan kaçınarak evlerinden işlerini yapmaktan daha mutlu olur. Sanal ofis çalışanların istedikleri yerden işlerine odaklanmalarına olanak sağlarken; bu durum firmaya artan üretkenlik, sağlıklı çalışma ortamı ve iş verimliliğinin artışı olarak yansımaktadır.

4. Küresel Yeteneklere Erişim

Yeteneğin fırsatla birleşmesi, internetin en büyük başarısı olarak görülebilir. Fırsat havuzuna sınırsız erişebildiğinizde neden işinizi birkaç kişinin fikirleriyle sınırlandırıyorsunuz?
İş bitmek bilmeyen sonsuz sıkıcı çalışma saatleri olarak görülür ve genellikle yeni fikirler üretmek, zamanı iyi değerlendirmek zordur. Çalışanlar, bütün gün kendi masalarına yapışık bir şekilde çalışmadıkları zaman daha yaratıcı olurlar ve işler çok daha kolay bir şekilde ilerler.

5. Daha Temiz Ortam

İş ortamınıza göre sanal ofisler, uzaktan  çalışanların, konvansiyonel bir büro uyarlaması ve ekipmanıyla ilişkili maliyetlerin ortadan kaldırılması anlamına geleceği için güç harcamalarının% 90’ına kadar tasarruf sağlıyor.
Bu tasarruf çevre için anında olumlu etki yaratır, çünkü Dünya Kaynakları Enstitüsü’nün rakamlarına göre tüm bu elektronik cihazlar karbon ayak izi üretimi ile doğrudan bağlantılı olan şeylerdir. Sanal ofisler elektronikten çok daha büyük ölçekte yararlanır, bu da konvansiyonel büro çalışmalarına olan ihtiyacı azaltır, böylelikle var olan enerji ve su ihtiyacını azaltır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir