Nisan Ayına Özel Kampanya!

Sanal Ofisi Kimler Kullanır?

Sanal Ofis Nedir

Sanal ofis firmalara yasal adres, kargo ve çağrı hizmeti veren ofis çözümü olarak karşımıza çıkar.  Yeni iş kuracaklar için maliyetleri minumuma düşüren ve şirketin var olan ihtiyaçlarına çözüm üreten sanal ofisi kimler kullanır? Sanal ofis hangi sektör çalışanlarına uygundur? Sanal ofisle ilgili aklınızı kurcalayan tüm bu sorulara gelin birlikte yanıt bulalım.

Sanal ofis kullanımını temelde iki ana başlığa ayırabiliriz. Birincisi; yeni kurulacak ya da hali hazırda kurulmuş şirketler için yasal adres hizmeti olarak nitelendirilebilir. Peki, yasal adres kullanım hizmetinden ne kastediyoruz? Şirketler, prestijli iş adreslerinde şirket kurmak ve müşterilerine bu adresle ulaşmak, piyasada iş bölgelerindeki adresleriyle tanınmak ister. Sanal ofis hizmeti işte tam bu noktada, firmaların prestijli iş alanlarında varlığını sürdürmelerine yardımcı olan, şirketlere itibar kazandıran ve ilk kurulumdaki birçok görünmez maliyetten kurtulmalarına olanak sağlayan çözüm olarak sunulur.

Yasal adres hizmeti içeren hemen hemen her sanal ofis paketi eş zamanlı olarak da kargo hizmetini kapsar. Bu da sizin kargolarınızın, resmi evraklarınızın güvenli bir şekilde teslim alınması ve sizi iletilmesi anlamına gelir. Sanal ofislerin ikinci kullanım alanı ise; merkez ya da şube göstermek isteyen firmaların tercih ettiği bir yöntemdir. Örneğin; Samsun’da faaliyet gösteren bir şirketiniz var. İşinizi büyütmek için ya da var olan piyasa algınızı bütünüyle pekiştirmek için İstanbuldaki ‘iş bölgelerinde’ merkez göstermek istiyorsunuz. Bunu sağlayabileceğiniz tek hizmet sanal ofisler. Bu hizmeti veren bir paylaşımlı ofisin adresini kullanıp, kendi şirketiniz için merkez gösterebilir ve size sundukları toplantı odası kullanım haklarından yararlanarak, İstanbuldaki iş toplantılarınız için yer arama derdine bir son verebilirsiniz.

Özel olarak şirketlerin ihtiyaçlarını yukarıdaki gibi özetledikten sonra, kişisel olarak hangi sektör çalışanlarının sanal ofis çözümünden yararlanabileceğini şu şekilde sıralayabiliriz. Sanal ofis çözümü fiziksel ofis alanı ihtiyacını ortadan kaldırdığı için özellikle freelancer olarak çalışan kişiler sanal ofis kullanımını tercih etmektedir. Grafik tasarımcılar, danışmanlık yapanlar, proje bazlı çalışan mühendis ve mimarlar , yazılımcılar ve daha birçok dijital tabanlı iş kolları bu ofis çözümünü kullanabilirler. Ofis dışından çalışan kişilerin ofisle ilgili tüm ihtiyaçlarını karşılayan sanal ofis hizmetinde, kargolarınız adınıza karşılanır, çağrı hizmeti sayesinde firmanıza gelen çağrılarınız cevapsız kalmaz. Siz işlerinize odaklanırsınız, geriye kalan tüm işleriniz profesyonellerce çözüme ulaştırılır.

Sanal ofis kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşmakta ve kullanım alanlarını genişletmektedir. Günümüz profesyonellerinin, özellikle fiziksel ofis ihtiyacı olmayan iş kolları tarafından tercih edilen sanal ofisler, şirketlere kurulum kolaylığı sağlarken yeni şirket kuracakların maliyetlerini minimuma indirecektir.

Size en uygun sanal ofis paketini seçip hemen şirket kuruluşunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir