Nisan Ayına Özel Kampanya!

Starbucks İle Keyifli Çalışmalar Dileriz

Starbucks İle Keyifli Çalışmalar Dileriz

Starbucks, Amerikalı dünya genelindeki en popüler kahve dükkanları zinciridir. Merkezi Seattle, Washington’dadır. Starbucks, adını Moby Dick’teki Starbuck adlı karakterden alır ve simgesi bir deniz kızıdır. Starbucks`ın logosu yeşil renkte bir yuvarlağın içinde bulunan sirendir.

Arkadaşlarımızla  sohbet etmek ya da ders çalışmak için bir araya gelindiğinde oturduğumuz herhangi kafeden farkı; lezzetli starbucks kahvesi ve sessiz, rahatsız edilmeden işlerini dikkatli bir şekilde halledebildiğin bir ortamının olmasıdır. Starbucks müşterilerinin, evi ve işyerlerinden sonraki 3. adresi olma stratejileri haline gelmiş bulunmaktadır.

Özellikle parasını internet üzerinden kazanan şirketler, bugünlerde çalışanlarının verimini arttırmak ve onlardan en iyi şekilde yararlanabilmek adına elemanlarıyla ve onların çalışma ortamlarıyla daha çok ilgilenirler. Bunun için de rahatlık sağlayabildikleri günlük, aylık kirayabilme imkanı olan sanal ofis, hazır ofis hizmetlerinden faydalanırlar. Sanal ofishizmeti bu gibi ihtiyaçlara cevap verirken, kişiler zamanını bunların çözümünü aramaya harcamadan, sadece işlerine odaklanarak iş verimliliğini artırırlar.

Levent Ofis; müşterilerine sunduğu ofis hizmetlerinde kaliteli ikramlara, verdiği hizmete ve fiyat politikasına özen göstermektedir. Bundan dolayı ülkemizde, çalışma ortamı mantığına uygun ve birçok kişisinin tercih ettiği Starbucks, kahve denilince akla ilk gelen isme dönüşmüştür. Levent Ofis’te, müşterileri tarafından tercih edilen paylaşımlı ofis alanı olarak gün boyu Starbucks’tan aldığı kahveleri ikram etmektedir.

Taze, sıcacık ve çalışmanın en yakın arkadaşı olan kahveniz gün boyu emrinize amade olacaktır! Kahvenin yanında size eşlik edecek cookieler, atıştırmalıklarınız ve çikolatanız  da en iyi motivasyon kaynağınız olacak! Tabii çalışma aralarınızda verilen sohbet molalarından sonra! 🙂 Toplantı odasının indiriminden faydalanarak,  müşterileriniz konforlu ve prestijli bir çalışma ortamınıza tanıklık etmiş olur. Bu da müşterileriniz karşısında olumlu bir imaj  bırakarak daha güzel işlere imza atmanızda büyük rol oynayacaktır.

Haydi gelin, sıcacık bir kahve eşliğinde çalışma ortamınızı zevke dönüştürün!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir